Twee zielen ineengestrengeld. In één lot
overgeven aan lust en genot, waardoor
we nu samen zweven op wolken van geluk.
Niemand, echt niemand maakt onze relatie
nog stuk.
Wij zijn voor eeuwig aan mekaar
verbonden, omdat wij elkaar op het juiste
moment, op dezelfde liefdeswolk vonden.