Ontkiemende gevoelens
puur en fragiel
Vormloos kneedbaar
in abstracte tijd
Drieluik van herkenning
verleden, heden, toekomst
Omlijsten onze emoties
van de vicieuze cirkel
Strijdend naar de doorbraak
geboorte van ontwaking
Naar een onpersoonlijk leven
van onvoorwaardelijke liefde