en hoe lichtvoetig zij zich helemaal ontbloot
alsof de vloer onder haar voeten geen gewicht
te dragen heeft en zij alleen is in de kamer
zonder mijn blik wanneer zij langzaam
haar BH loshaakt en achteloos vallen laat
met die beloftevolle glimlach om haar mond
waarmee zij naar mij kijkt en mij laat hunkeren
mij reeds verteert in al haar warme gloed
en in opwinding van mijn zinnen
op het moment dat zij zich naar mij neigt
zich stil voorzichtig naast mij legt
de zachte heesheid van haar stem
alsof zij schrikt van eigen lust
is zij haar sensuele naaktheid amper zelf bewust