als ik je te dicht tegen me aan hield
ik hield van jou onvoorwaardelijk echt
als ik je te diep liet snijden in mijn hart
ik hield van jou zonder pijn te willen voelen
als ik je te veel keer terug liet komen
ik hield van jou onwerkelijk veel
als ik je niet meer toelaat in mijn ziel
ik hou van jou voor altijd en meer
als ik je geen liefde meer geef
ik hou van jou zonder dat ik nog delen kan
als ik van je hou
het verdriet gekregen wil ik niet voelen-