Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Altijd
Jij bent er altijd
Staat klaar als ik je nodig heb
Niet oordelend
Gewoon kijken
En Niets zeggen
Als ik huil
Huil jij met me mee
De tranen op mijn wangen
Zie ik rollen op de jouwe
En als ik lach
Staat mijn lach op jouw gezicht
Mijn pijn zie ik in je ogen
En aan de sporen op je gezicht
Als ik boos ben
Kijk jij nog bozer
En je begrijpt me zonder woorden
In dit onzekere bestaan
Weet ik één ding zeker
Ik zal jou altijd vinden
Zodra ik in de spiegel kijk
Reacties op dit gedicht
KA91 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ILse Bruintjes
:
Zaterdag, oktober 10, 2015 13:17
mooi!
Mamke
:
Vrijdag, oktober 09, 2015 11:21
Mooi geschreven...
teun hoek
:
Vrijdag, oktober 09, 2015 08:55
Sterkte. th
Over dit gedicht
Auteur:
KA91
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
09 oktober 2015
Thema's:
[IK]
[Angst]
[Ziekte]