Ik ben niet meer thuis voor jou,
Al verloor ik al mijn overtollige kilo’s,
Kreeg ik mijn knappe gezicht weer terug
Mijn hart is gebroken, ik kan er niet meer tegen.
Totaal naar de haaien, ik wil het niet vergeven.
Wat eens was kan ook niet worden hersteld.
Ooit was ik mooi, maar daar kwam een einde aan
Toen moest jou liefde voor mij ook nog eens vergaan
Moest dat nou, waar is die eeuwige trouw?
Was ik voor jou niet meer dan een mooi vogeltje
Wat gevangen moest worden in een net.
Om daarna te laten gaan voor iets beters…
(Dit is niet echt gebeurd)