Toneelspel
als ik op toneel sta
wie ben ik dan
de heks, de koffiejuffrouw
The Phantom of the Opera
of een engel zo lief
het rode doek gaat op
midden in het spotlicht
laat ik het publiek lachen
of juist niet
ik speel het spel
der spellen
komedie of tragedie
ben ik wel echt
of speel ik altijd!
magie, betovering
de kracht van het woord
als ik het toelaat
speel ik MIJN spel
Magda Haan