Waarom denken mensen dat money naar toe u stroomt?
Waarom denken mensen dat het gewoon aan een boom komt?
Het rolt niet naar u toe wanneer gij in u bed droomt.
Ge moet werken voor u geld tot dat het aan u strot komt.
U huis gaat er niet staan wanneer gij u vingers knipt?
U eten ligt niet in de kast wanneer gij honger hebt?
Denkt ge ooit is aan de mensen die alleen staan?
Die door de maatschappij moeten slapen onder de sterren en de maan.
Hoe kunnen zij overleven?
Alles is bij ons zenn, geen zorgen nee niks het kan ons niet eens schelen?
We denken er niet eens aan hoe het is om te lijden in de koud, zonder eten?
Iedereen word vergeten
Hoe fucked up is deze wereld?
Hoe fucked up is het leven?