Ik sluit mijn ogen
Laat alles even gaan.
Ik sluit mijn ogen,
Zie jou voor me staan.
Ik sluit mijn ogen,
Voor een moment voel ik me blij.
Ik sluit mijn ogen,
Even ben je dan bij mij.
Ik sluit mijn ogen.
Voel geen gemis en pijn.
Ik sluit mijn ogen,
Om even samen te zijn.
Ik sluit mijn ogen,
Dan zie ik jou.
Ik sluit mijn ogen,
Jij bent degene waar ik ziels veel van hou!