Ik sublimeer uit vele gestichten
Het verhaal van vele dichten
Harten, klaveren, ruiten, schoppen
Smarten, sneren, fluiten, doppen
Speelkameraden schuiven bij het poker aan
Duivelse ogen verraden de kaarten van de maan
De zon lacht minzaam en is weer aan zet
Maar zijn kinderen zijn kribbig en te vet
De wereld draait weer door zonder as
Dus de kinderen zijn weer in hun sas
Tot de dag dat ze moeten niezen door de das
Als ze weer eens staan te stotteren voor de klas