Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gevecht
Het meest dodelijke gevecht
is dat
waarin een dode
het opneemt
tegen een levende
Het doordringendste gevecht
is dat
waarin twee
levenden
het tegen elkaar opnemen
Het meest fatale gevecht
is dat
waarin
een dode
een levende
en twee levenden
het tegen elkaar opnemen
Het gevecht waarin
een dode
een levende
en twee levenden
vechten
heet
waardigheid
Het meest waardige gevecht
is dat
waarin de dode
zich verzoent
met de levende
en de twee levenden
vergeeft van hun schuld
Reacties op dit gedicht
Kris Vansteenbrugge vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dreampje
:
Maandag, mei 27, 2002 23:33
mooi
Over dit gedicht
Auteur:
Kris Vansteenbrugge
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
24 mei 2002
Thema's:
[Filosofie]