dromend over de vrijhei
die ik nooit zou hebben
altijd opgejaagd
nooit vrij
gevangen door iemand
die mijn geluk wil kapot maken
diecmij kapot wil hebben
die mij alleen in pijn wil zien
doe je best
ik sta boven die mens
ik zou omdraaien
en weglopen
op mijn levens pad
een arm altijd klaar
om mij op te vangen
ik zou mij zijn
wat een ander daar ook van vind
ik zou zijn
wie ik wil zijn
dit is mij leven
en ik zou het leven
op mijn manier
wat die gene er van vind