Ik weet wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe.
Voel emoties en gevoelens zo sterk soms maakt het me moe.
Het ene moment zo vrolijk, het ander vol verdiet.
Ik blijf erin hangen, eruit komen gaat gewoon niet.
Ik weet wie ik ben en dat ik er mag zijn.
Maar toch voel ik me soms zo anders en onbegrepen, dan haat ik mijn borderline!