Onbegrijpelijk , onafscheidelijk
De passie stoomt alle kanten uit
Die lippen zo zacht als een streling van een veer over de mijne
De versmelting pure eenheid
Keer op keer puur genot
Je brengt mij naar het hoogste dimensiepunt.
Heel de wereld op één moment
Spiraal van emoties
Tot in eeuwigheid verzegeld