kraaien krassen in een vroegte
de winter voelt reeds heel nabij
nu tijden zich veranderen
de ochtend een stonde later klaart
koel waait een wind en bomen tonen
kaal hun kronen, kleden paden
in rest van de oktoberkleuren
lichtspikkels wandelen door de twijgen
- een zweem van de voorbije zomerdagen
al geurt het reeds naar kilte, vorst -
herinneringen dansen
sunset 25-10-2015