in
een herfstbos
omringd door een grijze nevel
die de warme kleuren explosie
van bladeren
verhuld.
blaas ik mijn handen
warm
met
de stoom van mijn adem.
steeds zachter wordt
het geluid van
briesende paarden,
terwijl ik hun hoefafdrukken
volg
in
de modder