Griezelen voor de lol
Nee ,jij hoeft je niet te sminken
kijk gewoon maar een beetje zuur
Laat jouw valse stem maar klinken
schor tot aan het late avonduur
Bij elke groep hier aan de deur
gaat het gillen door merg en been
Na vandaag geen belterreur
ze laten jou het verdere jaar alleen
Van jou wordt geen koek verwacht
jij nam het al van de armen
Genoeg onechtheid als je lacht
voor bezoekers geen erbarmen
De grilligheid is zo te merken
jouw bloederige lach is herkend
Na het weekend mag je weer werken
als minister-president ……