Haar laptop optillend
het bagagerek in
laat zich haar blote
buik zien, een navel glimmend
van haast doorvoed geluk
een vleesgeworden godin
volmaakt vallend in het moment
waarvan ik deelgenoot ben
zich hakt in de herinnering
beweegt, bestond, verging
voelbaar vloeibaar Ming