Zie je de engelen,
hoor je de vleugels van hen,
drink dan uit de fontein van
geluk en zaligheid
in alle onschuld,
kijk in de spiegel naar jezelf
en vertel jezelf
of jij eerlijk leeft en
handelt.
Jij mag er zijn,
jij mag leven, spelen,
schrijven en adem halen.
Jij mag de vrijheid
voelen
en de bladen van
groene velden
aanraken.
De verte komt dichtbij,
de grasvelden verspreiden
hun geur sterker,
aangenamer.
Jij bent gezegend mens,
met zoveel vrienden
en zielen
die hier en daar
voor jou preken,
voor jou bidden
en jouw ziel
strelen.
03-11-2015