Het geeft niet welke kleur je hebt.
Per slot van rekenening kan je het zelf niet kiezen.
Maar wat je zelf wel kan kiezen, zijn drie punten.
- Houdt rekening met de waarden die anderen hebben.
- Respecteert de levensvattingen van hun en ze respecteren je.
- Zoek vriendschap en geen haat en de wereld is leefbaar