Zo rond als de aarde haar richting bepaalt
Zo warm is een gedachte die richting bepaalt
Zo kil als de winterkou haar natte regen verspreid
Zo mooi kan het gaan als je bent een 2 eenheid
Zo droog als humor haar nonsens aan je vertelt
Zo krachtig is het als je in de maatschappij meetelt
Zo jij en ik in deze wereld onze richting bepalen
Zo ervaren kan het zijn als je vind zonder te verdwalen
Zo heet als de soep als diner vooraf wordt gegeten.....
Zo waar is het als je soms in je leven wordt vergeten
Terwijl de aarde ronddraait...........................
Jou , mij en onze eigen richting......................
Voor een iedere de weg bepaalt en draait en draait en draait
De cirkel rond..............................................