Titelloos ….
Het is een veelvoorkomend dotje
en soms gedragen op een speer
Te sparen om een koffiepotje
wil je wat groter , zoek je er meer
Ze zijn waar je elkaar hebt geraakt
en vaak gesneden uit een vlaai
Als je de jouwe net hebt gemaakt
is dat het begin van het lawaai
Soms zijn ze dubbel in een zin
waarna het gesprek zijn vorm krijgt
Geven invulruimte aan jouw pin
stemmen toe als je dan zwijgt
Het zijn de tellers in elke strijd
wie de meeste heeft is kampioen
Een stipje in de eeuwigheid
maar er is van alles om te doen
Het kleinste deeltje van een lijn
de plek waarop je kantelen kunt
De juiste aanwijsplek van de pijn
je voelde het al , het is een punt .