Bruine bladeren vallen zacht
Op de grond neer
Laat ze maar gaan
De bomen zijn de zomer zo moe
Laat maar dwarrelen
Ze strooien gewoon wat voedsel
Voor de zomer die weer gaat komen
Als de zon weer is aangesterkt.
Laten we lekker dooreetkoekjes
Van speculaas snoepen
Sinterklaassurprises maken
Cadeautjes kopen
Kerstboom versieren
Oliebollen eten
Schaatsen
Sneeuwruimen
Nieuwjaar vieren.