De dromer droomt van slaap tegen de slaap vechtend zijn koffie drinkend.
Peuk rokend met zijn hoofd buiten de deur met de wind om zijn oren gierend.
Hoestend rook blazend , zere borst, waterige ogen,droge mond .
De klok op de achtergrond speelt monotoon zijn melodie ,elke seconde een slaaplied wegtikkend.
Vermoeide ogen geven op en zien wat niet bestaat, een dali schilderij in seconden gemaakt.
Links, rechts buigend, ogen van wijzers kijken hem lachend aan.
Je droom van slaap een verloren strijd, ik altijd precies op tijd win altijd.