Je wil jezelf verkopen met de leugen dat je het voor je kinderen doet ,
Het maakt me gek , je weet het verschil niet tussen kwaad en goed .
Nieuwe gellnagels , dagelijks zonnenbanken nieuwe kleren .
Het was allemaal voor je egoïstische zelf , je kan het niet draaien of keren .
Je hebt 2 kinderen gebaart ,
Zonder enig moederinstinct
Shit , dat is wat me grote zorgen baart .
Een lijntje hier en een pilletje daar ,
Telkens opnieuw bracht je je kinderen in gevaar .
Nooit de moeite gedaan om ons thuis te krijgen ,
Over al het geld dat je in je drugs stak zal ik maar zwijgen .
Een advocaat raadplegen , een eigen stek met genoeg slaapkamers , en wij bij jou ,
Maar nee , je zwierde met geld en liet ons in de kou .
Verwijt ons niet dat we onhandelbaar zijn geweest ,
jou leven draaide niet om ons maar om het gefeest .
Je duwt ons af en trekt ons weer aan ,
Alsof onze emoties jou niet begaan
Altijd klagen hoe rebels wij waren ,
Maak eens een tijdlijn vanaf onze geboorte en jezelf dat zal veel opklaren .
Ik hou van jou daarom doet het zo een pijn ,
Maar please mama besef het , ik realiseer me dingen , ik ben niet meer klein .
Wij zijn mee slachtoffer van jou verleden ,
En ik weet dat jij ook genoeg hebt gestreden .
Maar je kinderen in de steek laten als je het niet meer aankon ,
Dat hoort niet bij het moederschap , je wist waaraan je begon .
Je kan niet veranderen wat je niet erkend ,
In heb moeite om gelukkig zijn want ik heb altijd drama gekend .
Mezelf in problemen gebracht om jou te kunnen zien ,
Nooit dacht je aan ons het was de drugs , je was bijna nooit clean .
Je laat je kind achter bij kennissen voor plezier te gaan maken , waar zaten je hersens ik verschiet er niet van dat je me kwijt bent kunnen geraken .
Sinds ik zelf een zoon heb ben ik me dingen beginnen realiseren ,
Ik druk de feiten op je neus en nog blijf je jezelf verweren .
Je jongste dochter heeft zelfs nooit een uitleg van je gekregen ,
Maar zij is de gene die haar tranen staat weg te vegen .
Je denkt alleen aan jezelf en je eigen geluk ,
En alleen zonder kinderen en verantwoordelijkheid kan het niet meer stuk .
De een duw je af de ander trek je terug ,
Op een dag krijg je de weerbots en is ze weg de brug .
Je bent ergens in ons leven en beziet alles op een afstand ,
Maar je rijkt ons niet een maal de hand.
Om de beurt haat je een kind van jou ,
Je verteld het ons , ik ben al verlost uit die klauw .
Je bent er als het jou uit komt , besef je het niet , dat heeft mee ons karakter gevormd .
Nooit zal je er bij stilstaan hoe wij hebben geleden ,
Dat is realiteit die je steeds opnieuw hebt vermeden .
Dit zijn de dingen die mijn hart bedrukken ,
Maar hierbij laat ik het los , het zal me zonder jou lukken
Dank je voor de les van hoe ik het niet moet doen .