Vrede..
Waarom al die ellende in de wereld?
Waarom kan er geen vrede zijn..
Mensen die elkaar maar pijn willen doen
Wat heb je daar nu mee?
Een zelfmoordaanslag en dat je dan andere mee de dood in wilt nemen..
Een zelfmoordaanslag, heb je geen familie dan? zijn er geen mensen die je lief heb?
Een burger die gezellig uit eten gaat? Een burger die naar een concert gaat, waar die al een tijdje op verheugd en dan zijn er een aantal terroristen die de onschuldige burgers de dood injagen, met hun zelfmoordaanslag..
En dat vanwege hun geloof..
Een geloof? Een geloof dat je onschuldige mensen van het leven beroofd..
Mensen die nog een toekomst hebben..
De toekomst voorgoed weg en het verdriet bij de nabestaande..
En heb je zelf geen familie?
Een familie die je lief heb?
Waarom dan zo een aanslag op de mens!!
Heb je geen eigen indenk!!