Dwalend op een pad dat nergens naartoe lijkt te leiden
omgeven door schaduwen van mijn zonden
zoek ik een uitweg om me nog te bevrijden
maar vind niets, geen houvast
de uitweg wordt niet gevonden
de nietsheid klopt op mijn geest
eindigend is dit pad van het Leven
ziel en hart zijn dood, niets meer te geven