Opa, ik mis je
Zoals je me liet geloven dat ik de beste was
De aandacht en kusjes die je me gaf
En zo alle wonden die ik had genas
Ik mis je
Zoals ik stiekem een beetje meer mocht
De verhalen die je vertelde
Ik was er helemaal aan verknocht
Oma, ik mis je
Je was er voor me toen ik je het hardste nodig had
In die chaotische periode was jij degene
Die om mij bekommerde en me niet vergat
Ik mis je
Zoals jij met jouw flauwe grappen de pijn kon doen laten vergeten
Ook al vertelde ik je weinig om je te sparen
Je hebt het al die tijd allemaal geweten
Mens, wat mis ik jullie
De mensen die wél om mij gaven en van me hielden
Die mijn verwarring en vragen begrepen
Maar niet begrepen wat al die veroorzakers bezielden