Hoge zachte golven namen je mee
ver weg, stil, over de zee
Gedachten en herinneringen durven
te komen, wel gedwee
Niet meer voelen, kussen of ruiken
want ze namen je mee
Onwetende figuren van jouw gevende liefdesstralen
zijn gekomen om jouw leven genadeloos te halen
gevoelloos en zonder te aarzelen
Alleen nu over, de vreselijke verhalen.