In dit internet gebeuren
Glurende blikken
Slikkende mannen
Die zeggen dat je te koop staat online
Dat is wat een ander deed
Heb daar lang voor gestreden
Laat je maar lekker dromen
Voor mij geem hormonaal gestoorde aub
Heb het prima zo
En voel me ok
Voor je show
You know?
All those years it was you
It must be you
All those words i spilled
All the names i saw
I knew it had to be you
Ik voelde wat ik vreesde
Ik was het laster miet meester
Groot spel
Menselijke list
Groot dictator
Stel na je dood kom je terug op aarde
Het karma speelt met je
Vluchtend moederziel alleen
Met enkel haat om jou heen
Denk je dat eens in
In een ander leven ben jij de strontvlieg
En ik de dodelijke spin
Ranzig
Smokend
Niet te missen
Je wiskey
Je sterke adem
Je ziel
Leg je mij open en bloot
Ongegeneerd
Zet je mij online
Om je te vermaken
Om te zijn
Je doet het mog steeds op grote afstand welliswaar
Jij diemij verloochelde
Gratis voor niets
Want niemand kende mijn naam
Jij verdoezelende wervelwind
Online
Xo diep vuur jij woede op mij af
Onredelijke woede
Niet iedereem die weet
Hoelang je terreur al duurt
Volgende x spelen we gewoon potje schaken.
Wie wint
HEEFT GEWONNEN