Druppels van teleurstellingen
Vallen uit de hemel
Haat neemt de bovenhand,
In een negatieve cirkel
Rond deze blauwe,prachtige bol
Macht om de sterkste
Onschuldigen sneuvelen
Onderhandelen lijkt uit den boze
Oog om oog, tand om tand
Wanneer zal het stoppen
Dit politieke kinderspel
Tranen voor de mensheid
Die zich laat misleiden
Tranen voor de domheid
Van politiekers en wereldleiders
Tranen voor onwetendheid
Tranen voor onschuldig bloed
Tranen voor de wereld
Die vrede maar niet vinden kan.