Bewaker van het hart
Beweerde jij dat iemand jou kent
Weet je zelf wel wie je bent
Nee, geef nou eens niet je naam
Die zegt niets over wat jij hebt gedaan
Je bent wat je doet
Niet alleen slecht of goed
Niet alleen spraak of gebaar
Gewoon alles bij elkaar
Dat is wat jou maakt
Tot iemand die zijn hart bewaakt