Vertel me
Hoe gingen je gedachten
Toen je woord gaf en het weer verbrak
Vertel me
Hoe het voelt
Toen je deze keuze nam
En je verkoos om weg te lopen
Vertel me
Waarom je niet gevochten had
Toen je wist dat het slechter ging
Vertel me nu eerlijk
Wat je bedoeling was na de witte satijne nacht.