Mensen die hun tranen over wangen laten vallen
Omdat ze de bommen in hun land horen knallen
Onder puin worden ze bedolven
Ze vluchten over de zee
En over hoge golven
Terreur in hun geheugen gegrift
Terreur die de bommen laten ontploffen
De vrijheid de vrede is getroffen
Geen veiligheid verzekerd alleen maar hebzucht
De Mensen zijn nog steeds op de vlucht
Iedereen leeft in angst
De vrede is ver zoek
Wanneer gooit er iemand in de ring zijn handdoek?
Het verleden geschreven in een boek
Oorlog in verleden tijd
De liefde scheiden van gewelddadigheid
En kunnen leven in gelijkheid
In open vrijheid