In de regen
door de stad.
Verlaten stegen,
stappen nat.
Verlaten paden,
drassig zand.
Dansen de bladeren
in het park.
Ja...
De nacht,
die is allang.
Gevallen sterren
opgebrand.
Even alleen,
alleen gedachten.
'S nachts geschreven
in mijn hand.
Terwijl de wind,
het blad laat dansen.
Schudden takken
in het park.
Waar drassig zand,
rustig laat lopen.
Naar de stad
waar van ik kwam.
Er maar geen einde
aan de nacht.
Met zijn
uitgestorven straten.
Met de rust die
laat, laat schrijven.
Al de gedachten
van mij af...
Onleesbaar door
de regen.
In de palm,
van mijn hand.