Zij wil dat ik haar ademhaal
en trekt cirkels rond en rond
baantjes onrustig heen en terug
van haar naar mij, van mij naar haar
Een glimlach houdt haar even vast
een schreeuw jaagt haar op de kast
en doet haar ogen boos fonkelen
de lucht blaast zij vurig sissend uit