Samen een nieuwe weg ingeslagen...
Laten wij achter ons wat is geweest...
Kijk mij eens aan...
Het is liefde wat is in ons ogen leest...
Voor altijd met elkaar verbonden maar nooit gevreesd.
Laat de liefde ons leiden...
Elke dag samen is een blijde.
Laten wij het mooiste gevoel aan elkaar geven..
Het gevoel van elkaar van houden te laten beleven.
Bij jou wil ik zijn mijn hele leven♡♡♡