Het is eng hoe dichtbij het komt – dichter dan de wind op je huid
Dit is een gevoel van binnenuit.
Ik ben heel erg geneigd om weg te lopen
En weg te blijven en vooral niet meer te hopen
‘Alles is liefde voor wie alleen nog maar stilletjes durft te hopen’ zei een of ander lied
Leuk voor heel veel mensen maar ik heb het liever niet
Jij bent veel te oud en te onbetrouwbaar naar het schijnt
Ik heb liever dat dit gevoel meteen verdwijnt
Ik geloof in een speciale connectie tussen twee mensen
Maar waarom dan met jou? Ik kan niet anders dan het verwensen
Ik ben dan ook blij dat ik je niet meer elke dag hoef te zien
Hebben de goden mijn gebed dan verhoord misschien?