Ja daar is dan weer zo’n dag waar ik pijnlijk terug denk aan mn jeugd
En dat was echt geen vreugd
Ik ben jarig en denk terug
En het voelt weer als een steek in m’n rug’
Altijd als ik jarig was ,moest ik m’n moeder bellen en haar feliciteren
Omdat zij de moeite niet nam, kon haar toch niet deren
Er zijn van die dagen dat ik denk , ik wou dat je dood was ik heb het je ook gezegd
Dat heb ik tenminste iets voor al het onrecht
Het onrecht wat jij hebt veroorzaakt
De pijn die ik voel, in m ‘n ziel zó geraakt
Het zal heus geen jaren meer duren zolang heb je niet meer
Dan pas kan ik alles begraven, al m’n zeer
Dan heb ik iets van oké nu ist helemaal klaar
Maar ach, je was m’n moeder maar