Geen verdriet
Als ik morgen dood ga
Huil dan niet om mij
Spaar je tranen
Herinner mij zo als ik was
Want het is zo snel voorbij
In jou leven is geen plaats
Om verdriet te hebben
Herinner mij in vreugde
Zoals ik voor je hebt gestaan
De woorden die ik sprak
ik wilde je toekomst laten zien
Herinner mij in de stralende zon,
Zoals ik het je liet zien
Richt je op het heden
Maar denk je toch mij
Al die herinneringen,verzachten je smart.
En heb geen verdriet om mij...