wanneer ze toen naar mij lachte
ging het tekeer in mijn gedachten
als ze om mij huilde
was er mijn hartje waar ze zich in schuilde
als ze mijn lippen kuste
kon ik in haar armen rusten
als ze haar armen om me heen sloeg
zei ze; ik heb aan jouw liefde genoeg
hield ik haar stevig vast
voelde ik; dat zij het meisje is dat bij mij past
een gevoel dat normaal hoort te versterken
zijn nu emoties die ik moet verwerken
mijn hart heeft ze dan maar verkocht
het heeft weer terug naar het verleden gezocht