ik weet dat je om me geeft.
en ik weet dat mijn gedachten in je hartje leeft.
onze liefde is zo jong en puur.
nee, onze liefde is niet duur.
ik hou van jou omdat jij het bent.
en ik wil dat iedereen dit herkent.
ik wil dat je één ding weet !
dat je dit nooit vergeet.