Ik weet niet meer
welke woorden me verstoorden
op de dag dat ik je hoorde
klonk de muziek in het gras
als een miljoen nieuwe akkoorden
Alles tegelijk
rekende ik mijzelf
die dag, als een miljonair
zo rijk
Elk moment, met jou, is goud
de lucht verkleurd
alles rood en roze
het is heet, warm en koud
Ik voel je zijn
ik voel mij bewegen
atomen racen
spatten uiteen
in botsingen zo fijn
alles.... Ja, alles tegelijk