In gedachte.....
Stoer, onverschrokken leefde jij je leven
Niet wetende dat je alles op moest geven.
In mijn gedachte wilde je de wereld veroveren
En dacht je dat je de mooiste kleuren kon toveren.
In mijn gedachte zie ik een sterke vrouw
Die nu heel klein is, je gezicht tekent grauw.
In mijn gedachte heb ik nooit durven dromen
Dat dit moment eraan zat te komen.
In mijn gedachte weet ik dat ik afscheid moet nemen en dat is ongekend
En sta ik stil, even stil bij dat ene moment.
In mijn gedachte weet ik wat je zoekt
De innige rust omdat je geen vooruitgang meer boekt.
In mijn gedachte hoor ik je zeggen
Dat het tijd is om me erbij neer te leggen.
In mijn gedachte zal ik altijd aan je blijven denken mijn lieve zus xxxx