AFSCHEID
Een herinnering in mijn gedachten,
Een van heel veel jaren terug.
Niet heel vluchtig een beleving, maar een met betekenis.
Jij en ik we liepen samen, zachtjes pakte je mijn hand
Zo bracht jij je kleine broertje veilig naar de overkant.
Heel veel jaren zijn verstreken, heel veel jaren zijn voor bij,
nu ga jij, mijn lieve zuster, naar de overkant...maar zonder mij.
Ik zou zo graag je hand vast houden, zo als jij dat hebt gedaan,
maar deze weg, de weg naar boven, heb je heel alleen te gaan.
Je broertje