De waarheid is soms zo anders dan wat wij willen zien
Anders dan wat wij willen weten, en dat doet pijn misschien.
Je grootste liefde kan je grootste vijand zijn
Iemands hart kan voor jou overlopen met venijn
Of het is het omgekeerde, niet helemaal naar hoe je het zou willen
Iemands liefde voor jou laat je heel hard gillen
Liefde verloopt niet altijd vlekkeloos en gaaf
Was de liefde maar als het beste kind van de klas zo braaf
Op een dag vind iedereen, deksels en potjes, die ene echte ware
Daar ben zelfs ik nog van overtuigd. Tja mijn leven… het universum beware…
Tot die dag bestaan er gebroken harten en éénrichtingsverkeer.
En doet de grootste liefde voor heel veel mensen zeer.