Een frisse wind
waaide door m'n hoofd
Een waterig zonnetje
kon me opfleuren
Bulldog Hummer's plotselinge stop
en z'n ongelooflijke eigenwijze kop
bracht me aan het giechelen
en hield bijna niet meer op
De geur van vers brood
zorgde voor een herinnering
De regenbui op de terugweg
deerde me helemaal niet
Stampend door de plassen
en met open mond
probeerde ik druppels te vangen
en deed ik even wat ik als kind leuk vond
Genietend van een lekker maal
kijk ik op de bank tv
Een herhaling van Hessels Herberg
met muziek en levensverhalen
Op de achtergrond beelden van
duinen, strand en zee
Bij dit alles voel ik me
gelukkig en zeer tevree