Een wolk van een zuigeling op zoek
naar het zoet van een vrouwenborst
een vader die het wit van zijn eigen
dromen herkent, terwijl de aarde
een landkaart als achtergrond vormt.
Daarboven staat de volle maan gekleed
in wuivende, doorzichtige lagen tule
Deze plek mag even blijven, hangen
met weerhaakjes in het falend geheugen
langzaam malend door de tijd.