All these pieces of me
all this different things that I'm
The longing to be free.
Deze persoon die ik helemaal niet ken.
Zou het echt zo kunnen zijn,
dat er een soort van eenheid tot stand komt
nog steeds overmeesterd door pijn,
de blik nog vaak gericht op de grond.
Still a little light seems to have appeared in my life
just don't dare to believe in it.
It's no longer only trying to survive,
and cope with all the shit.
Een begripvolle blik, een troostend woord,
dat komt van jou, op het juiste moment.
Alsof je mijn stille kreten hebt gehoord,
Alsof je me altijd hebt gekend.
Peace is coming over me
whenever I'm with you.
It's the closest to being free,
can this really be true?
Angst wordt soms te groot,
ik durf hier amper in te geloven.
Ik geef mezelf te veel bloot,
en ze zullen me van dit beroven.
I don't deserve somebody who's nice to me,
I will hurt you or push you away.
That' s the fear living in my,
when I really want you to stay.
Geef me de nodige tijd, als je dit kan opbrengen,
misschien kan ik deze angsten langzaam laten gaan.
Kunnen we deze tijd samen een beetje verlengen,
zolang ze het ons toestaan.
But know, that my walls are still there,
and they sometimes will lock you out.
Whenever you show you care,
especially when you say this out loud.
H