Zijn wij gedoemd om te weten, te kunnen begrijpen,
zijn wij kansloos, om onszelf tot een zekere diepte te vervallen?
Is deze wereld het geheel wat wij zouden ervaren,
maar is ervaring geen façade die wij onszelf willen opleggen?
We leven in elkaars spiegel, onze hoop baserend op bestaande idealen,
een stempel op hetgeen wat sinds het begin van diens bewustzijn is bedrukt.
Gelovend in idealistische idealen, zijn wij vanaf het begin tot stand gekomen,
blind opgegaan in elkaars ideeën zonder onszelf te durven erkennen.